Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL BRASILIA


Via F.lli Vivaldi, 90 - 48125 Lido di Classe (RA)
+39 0544 939179
+39 0544 939089

popis


Brasilia hotel Lido di Classe se nachází v půvabné zátoce Lido di Classe je vybaven veškerým komfortem, každý pokoj má vlastní koupelnu, sprchu, telefon a balkon, který nabízí panoramatický výhled sull'antistante pláž a moře Lido třídy.

3-hvězdičkový hotel se nachází v klidné lokalitě, jen pěší chůzi na prospicente promenádě, která rozděluje pláž. Lido di Classe je přímořské letovisko ve výborné lokalitě, oddělená od těžké dopravy a je jen 5 km od Milano Marittima, 35 km od Rimini a 28 od Forlì.

Lido di Classe se Lidos Ravenna, je známý pro své široké pláže, pro své čisté moře a čisté.

Toto středisko je ideální pro milovníky vodních sportů, které jsou nejlepší podporu ve velmi efektivním klubu. Tenisové kurty - Rozsáhlé soukromé parkoviště. Dobrá distribuce místní klimatizované a vyhřívaným salonek s americkým barem, TV místnost a útulné střešní restauraci, která slouží pestrou nabídku chutných jídel a charakteristiky, aby váš pobyt v tomto přátelském a rodinném prostředí, a to zejména uklidňující, příjemná a pohodové.

Hotel u moře
Hotel na nábřeží v Lido di Classe, nově postavený, s: soukromé kryté parkoviště, bazén, výtah, restaurace, koktejl bar, TV místnost, klimatizace a topení.
Náš hotel v Lido di Classe je ideální pro ty, kteří chtějí veškeré pohodlí domova v kombinaci s potěšení z reálného dovolenou u moře na plážích Ravenny.

služba


Přímo na moři , plně klimatizované a vytápěné : kryté parkoviště , bazén, slunečník a lehátka na pláži , výtah, restaurace, bar, TV místnost , tenisové 150 m , pláže, bezplatné zapůjčení jízdních kol , stolní tenis, večery Romagna ,
tak zábavné !

Všechny pokoje s balkonem s výhledem na moře jsou vybaveny :
vlastní koupelna, sprchový kout, vysoušeč vlasů, telefon , satelitní TV s kanály Sky, trezor, mini bar ( pokoj s klimatizací za poplatek 5 € na den) .

Za více než 45 let náš šéfkuchař pečlivě připravuje
Mezinárodní snídaně, obědy a večeře s možností výběru ze 4 menu masa nebo ryb , teplými a studenými přílohami , sýr, koláče, zmrzlina , ovoce a sorbetem - vše formou bufetu.

z € 44,00
informace o požadavku
kde jsme