Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL ASTOR


Via Fratelli Vivaldi, 94 - 48125 Lido di Classe (RA)
+39 0544 939437
+39 0544 939418

popis


Hotel Astor , 3 - hvězdičkový hotel ve městě Lido di Classe je ideální volbou pro ty, kteří milují klid, mořský život , jíst zdravé , jednoduché a čisté pokoje a přátelské majitele a zaměstnance. Zoffoli rodina ji provozuje od roku 1972 .


Nachází se v klidné lokalitě , Astor je váš hotel na Lido třídy , obklopen zahradou plnou květin a vybavené , pro žít v létě venku, pro nezapomenutelnou dovolenou na plážích Ravenny.

služba


Od Hotel Astor Existuje 5 typů pokojů, které byly navrženy tak, aby plnit přání našich hostů, kteří mají různé potřeby a požadavky. Přijďte objevit naše 3-hvězdičkový hotel s pokoje s balkonem s výhledem na moře, najdete pohodlné a praktické, vybavené veškerým zařízením.


Naše je malý, známé a tichá: to nám umožňuje věnovat zvláštní péči čištění každém pokoji, lněné místnosti každé dva dny, zatímco koupelně je nahrazen denně.

Hotel Astor je váš hotel s typickou Romagna Lido di Classe. Každý den náš šéfkuchař vás bude hýčkat bohatého jídelního lístku, s 4/1 a 4/2 ryb nebo výběru masa a sloužil u stolu, vždy doprovázeno bufet příloh, salátů a lahodných dezertů. Jsme věnovat zvláštní výběr ingrediencí a přípravu každého pokrmu, aby na váš stůl autentické chutě Romagna tradice a mimo něj.

Náš 3-hvězdičkový hotel a restaurace nabízí panoramatický výhled na moře a klimatizované pokoje. Snídaně formou bohatého bufetu, která se podává v zimní zahradě a zahradě. Také v zahradě jsou pravidelně organizovány večeře s grilováním venku.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme