Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL RONDINELLA


Viale Zara, 86 - 47042 Cesenatico (FC)
+39 0547 83106
+39 0547 673196

popis


HOTEL RONDINELLA: 40 let
zkušeností s vaší službou.


Hotel CESENATICO se nachází na klidném místě vedle velkého parku s množstvím zeleně, rybníků, dětských hřišť a sportovních tras, od hluku a AC 150 metrů od pláže.

Chůze nebo jízdními kolemi našich tříhvězdičkových hotelových hostů do centra města Cesenatico a atmosféry affascinante Port navržené Leonardem da Vinci a za pár minut se dostanete do města Gatteo, Cervia a Pinarella.

služba


Hotelové služby
Výtah uvnitř i venku s programem Scala Security, bar, snídaňová místnost, satelitní TV, plně klimatizovaný, solárium, zahrada s dětským hřištěm, stolní tenis, parkoviště oplocené, zdarma používání jízdních kol s dětskými sedačkami.

Kuchyně hotelu 3 hvězdy Rondinella Cesenatico je vynikajícím místem. Poraďte se s výběrem jídel, rybí pokrmy nabízené každý den v tradici Romagna Adriatic nejlepší. Snídaně formou bufetu se podává v hotelovém baru 3 hvězdičky, v další zahradě.

Pokoje hotelu Rondinella Cesenatico jsou moderně a pohodlně zařízené s veškerým zařízením z klimatizace s minibarem, telefonem s balkonem, trezorem z TV-SAT.

Služby Pláž
Velký bazén, Velký vodní skluzavka, kajuty, plážový volejbal, hra Bocce, Basketbal, Animace, Mini Club - Dětské hřiště, Fitness Corner.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme