Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL IDEAL


Via San Salvador, 158 - 47922 RIMINI (RN)
+39 0541 720262

popis


S privilegovanou polohou na nově vybaveném nábřeží (pěšíxx01slash10xxcyklostezka) Torre Pedrera, 2 kroky od pláže, v našem hotelu strávíte odpočinkovou dovolenou bez časových omezení, vždy doprovázenou nádherným výhledem na moře.
Giacomo - oceněný šéfkuchař - a Anna - za více než 25 let v hotelovém sektoru - vás budou moci přivítat tím nejlepším možným způsobem a zajistí vám fantastický pobyt, ve kterém budete vždy hýčkáni a kde se budete opravdu cítit. cítit
„náš čestný host“.

"Inteligentní" vzorec, který zajišťuje maximální svobodu, navržený tak, aby zajistil, že si každý den vyberete, co a kdy budete dělat a užijte si to nejlepší, co pobyt v Romagně nabízí: slunce, moře, relaxaci, zábavu a... .the neuvěřitelné chutě místní kuchyně.

služba


Smart B&B Formule
OD 8.00 DO 11.30 NON-STOP
SNÍDANĚ...

Z více než třicetiletých zkušeností Giacoma a Anny v sektoru pohostinství a pohostinství se rodí nová myšlenka dovolené svobody, bez časových omezení, již od rána!

Od 8:00 do 11:30 na vás bude čekat SUPER-BUFET se sladkými i slanými dobrotami jako jsou: voňavé croissanty, domácí koláče a dorty, jogurty, cereálie, džemy, sirupy, palačinky, čerstvá vejce, uzeniny a sýry naše okolí.

Budete mít možnost posnídat na naší nádherné panoramatické terase s výhledem na moře až do pozdního rána...budete si moci vychutnat salát pod slunečníkem, procházet aperitivem při západu slunce s výhledem na moře...to jsou některé z nové funkce, které u nás najdete.

Giacomo, oceněný šéfkuchař v několika televizních programech (včetně „Best Chef Italia“ vysílaného na platformě Sky) vás překvapí nejen svými lahůdkami, ale také vzrušující show Cooking přímo v jídelně!

Přijďte si užít dovolenou ve svobodě, zasloužíte si to!

Milujete pohodlí a chcete se u nás zastavit na večeřixx01domanda10xx
ŽÁDNÝ PROBLÉM...

... pro ty, kdo chtějí, je zde možnost "naší" polopenze na terase s výhledem na moře při západu slunce. Šéfkuchař Giacomo nabízí každý den „chuť dne“, jediné jídlo vždy doplněné vynikajícími dezerty vyrobenými výhradně jeho rukama.

3 typy pokojů
Pokoje v hotelu Ideal jsou moderní a zařízené základním a pohodlným způsobem, z nichž většina má nádherný výhled na moře: náš 3hvězdičkový hotel má skutečně prostorné pokoje, které se dokonale hodí pro rodinnou dovolenou.

Máme 2 certifikované pokoje Ausl pro osoby se zdravotním postižením

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme