Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL NETTUNO


Lungomare Rasi Spinelli, 28 - 47841 CATTOLICA (RN)
+39 0541 962666

popis


Hotel se nachází ve zvláště klidné a privilegované oblasti, v blízkosti toho nejpříjemnějšího, co naše město nabízí, ale zároveň v blízkosti centra a v první linii na nábřeží Cattolica, kde jsou pláže méně přeplněné (jsme dohody s lázněmi 35 a 36).
Uvnitř objektu máme vyhřívaný bazén s hydromasáží a kaskádami vody, který lze v případě nepříznivého počasí více uzavřít, zahradu pro milovníky čtení s hrami pro děti, dvě "herny" pro děti, vybavená posilovna, pizzerie s pecí na dřevo a nádherná panoramatická terasa pro snídaně.

služba


SLUŽBY
Chutná kuchyně Romagna a další

Každý den se v restauraci můžete potěšit lahodnými návrhy našeho šéfkuchaře, které sahají od tradičních receptů Romagna, přes středomořskou, až po vegetariánská jídla, stejně jako maso a ryby dle vašeho výběru.
K pokrmům najdete bohatý bufet syrové, vařené, grilované a gratinované zeleniny, kde se můžete sami obsloužit výběrem lahůdek, které preferujete.



RÁNO
Každé ráno si můžete dát snídani v restauraci s výhledem na moře, s pohodlím vašeho stolu, na báječné panoramatické terase.



SNÍDANĚ BUFEDU:
Vařená šunka, salám, čokoládové palačinky, slanina, mortadella, sýr fontina, máslo, různé džemy, čokoláda a med, čerstvé a konzervované ovoce, omeleta nebo omeleta, vejce natvrdo, párky, suchary, chléb, housky, koláče, koblihy , švestkové koláče, sušenky atd. Přírodní jogurt a ovoce, briošky, přírodní a čokoládové kukuřičné lupínky a müsli.



TEPLÉ A STUDENÉ NÁPOJE:
káva, ječmen, mléko, cappuccino, čokoláda, čaj, heřmánek, pomerančový džus a eso.



OBĚD A VEČEŘE
Obojí bude podáváno v klimatizované jídelně.
Na výběr budou tři menu k obědu i večeři (k obědu nabízíme tři druhy zmrzliny nebo ovoce, k večeři dezert)
Možné variace v nabídkách mohou být:
Na první těstoviny v bílé, rajčatové nebo masové omáčce. Na druhý řízek, grilovaný plátek, míchané sýry, studená mísa, šunka a meloun.


KUCHYNĚ PRO DĚTI
Dětská výživa a další
Místnost je pro nejmenší k dispozici třicet minut předem, aby co nejlépe vyhovovala jejich potřebám, pouze pro ty, kteří si to přejí. Zeleninové pyré, zeleninový vývar a příprava kojenecké stravy vždy po dohodě s maminkami.
Dále v sousedství předsíně máme malou kuchyňku pro maminky, které chtějí osobně připravovat nádobí pro své nejmenší (vybavená lednicí, mikrovlnkou, indukční varnou deskou).



BISTROT
K obědu a večeři po rezervaci dáváme možnost nahradit jídla báječnou pizzou vařenou v peci na dřevo dle vaší chuti, případně nabízíme řízek s chipsy, párky s chipsy, burgery s chipsy nebo saláty.



ŠŤASTNÝ
Aperitiv a večírky s večerní exkurzí
Každý týden si můžete vychutnat náš císařský aperitiv, potěšen milou společností Mickeyho a Minnie. Kromě toho vám během týdne doporučujeme připojit se k večerní exkurzi s večeří na zahradě (grilované maso vařené na uhlí, Romagna piadina), doprovázené skvělým bufetem.
Navíc pro zpestření večera nabízíme závod v pytli nebo dva skoky na našem parketu.
Není nic lepšího, než vytvořit nová přátelství a udělat vaši dovolenou více vzrušující.



POKOJE
Všechny pokoje jsou pohodlné a vybavené řadou služeb (prostorné sprchové kouty, fén, okna v koupelně, telefon, LCD TV, digitální trezor, wifi zdarma, individuálně ovládaná klimatizace s příplatkem základního vzorce), proto ideální pro lepší odpočinek na konci dne.

Možnost pokojové služby s doplatkem od základního vzorce.


Vaši čtyřnozí přátelé jsou vítáni.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme