Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL QUISISANA


Viale Regina Elena, , 41 - 47900 RIMINI (RN)
+39 0541 381385
+39 0541 387816

popis


Hotel v Rimini otevřen po celý rok
Hotel Quisisana je 3hvězdičkový hotel, který se nachází v srdci Rimini Marina Centro, je otevřen po celý rok a je ideální pro vaše pobyty v Rimini během všech dvanácti měsíců v roce (jak na dovolenou, tak do práce). Hotel se nachází v centrální části nábřeží v Rimini, v blízkosti hlavních zajímavostí včetně veletrhu Rimini, nového Palacongressi a historického centra města.
Hotel Quisisana je řízen přímo majiteli, kteří se díky svým zkušenostem a profesionalitě starají o své hosty s typickou a přívětivou pohostinností Romagna: každodenní nasazení hotelu je zaměřeno na kvalitu nabízených služeb a zvláštní pozornost. je věnována individuálním potřebám každého, aby bylo zajištěno, že se každý může cítit hýčkán a hýčkán než doma.
Začátkem roku 2021 jsme kompletně zrekonstruovali všechny pokoje a exteriéry našeho hotelu, abychom zajistili větší komfort během vašeho pobytu.

služba


Hotely pro pobyt s domácími mazlíčky v Rimini
Když přijde na čas rodinné dovolené, otázka, která pronásleduje ty, kteří vlastní domácího mazlíčka, zní: "ale kde ho nechámexx01domanda10xx" Pokud se rozhodnete strávit dovolenou na pláži v hotelu Quisisana, můžete tento problém obejít, protože vaši malí čtyřnozí přátelé jsou zde také vítáni!

Postačí sdělit přítomnost vašeho 4nohého kamaráda při rezervaci a můžete všichni společně v klidu a bez obav odjet.

Veškeré hotelové služby
Restaurace s Romagna a mezinárodní kuchyní
Parkování (na vyžádání)
Wifi zdarma
Klimatizace v ložnicích a ve všech prostředích
24hodinová služba concierge a úschova cenností
Velká terasa přímo na promenádě
Služba praní prádla na vyžádání za poplatek
Transfer na nádraží a letiště a zpět za poplatek
Konvence zábavních parků
Výtah
Dohoda s parky
Pokud na dovolené nechcete jen trávit dny „pečením“ na pláži, ale dáváte přednost alternativní zábavě, zde můžete využít našich dohod s mnoha krásnými zábavními parky na Romagna Riviera! V hotelu snadno nakoupíte vstupenky za výhodné ceny a pobavíte se s celou rodinou!

z € 00.00
informace o požadavku
kde jsme