Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL ASIAGO BEACH


Viale Romagna, 217 - 48125 LIDO DI SAVIO (RA)
+39 0544 949187
+39 0544 949110

popis


Plážový hotel Asiago se nachází přímo na pláži na ploše 5000 metrů čtverečních. s bazénem, ​​velkou zahradou se zelení a vnitřním parkovištěm. Disponuje veškerým moderním vybavením, které vám zaručí maximální pohodlí.

Velký bazén s výhledem na moře
Výborná alternativa k moři. Odpočiňte si v naší horké vířivce, která má až šest míst, nebo si dopřejte opálení ve velkém soláriu, které vede podél bazénu.

Bazén má skluzavku a vodopád pro potěšení vašich dětí. Bazén obklopuje velká a dobře udržovaná zahrada, pokud místo toho hledáte chladný koutek pro čtení knihy, můžete si užít naše velké relaxační prostory.

služba


Zcela nové lázně u moře
Naše Spa u moře čeká, až se budete hýčkat a strávit nezapomenutelné chvíle u moře.

Najdete:
Turecké lázně
Sauna
Jacuzzi
Chromoterapeutická sprcha
Relaxační postele s výhledem na moře

Vstupné 15,00 € na osobu na půl dne, vyhrazeno pro omezený počet osob současně, doporučujeme rezervaci.

Speciální pro páry
Zarezervujte si své lázně ve výhradním použití na hodinu a nechte se hýčkat našimi službami (50 € za pár)

Velká soukromá pláž
Pláž se všemi službami je vyhrazena výhradně pro naše hosty. Velký bazén s jacuzzi, saunou a malou posilovnou jsou navrženy jako alternativy k moři. Pro vaši relaxaci zde najdete: velké společné prostory ideální pro čtení a velkou zahradu s grilem.

Hotel se nachází přímo na velké soukromé pláži s výhledem na moře, ideální pro vaši rodinu, která po vydatné snídani může začít den a dostat se na pláž, aniž by musela přecházet silnici.

V hotelu jako v restauraci
Není nic lepšího, než začít den bohatou snídaní a vychutnat si naši kuchyni v nádherném prostředí.
Každé ráno najdete velký kontinentální bufet, ideální pro začátek s energií a pohodou. V Asiago najdete také široký výběr dortů a koláčů, které uspokojí vaše chuťové buňky! Vše je obohaceno o nádherný výhled na moře. Na vyžádání menu pro celiaky.



Pokoje s výhledem na moře
Svěží, prostorný a z každého pokoje si můžete vychutnat nádherný výhled na moře. Nedávno zrekonstruovaný s moderním nábytkem. Máme dva typy pokojů, které nabízejí nejlepší služby: standardní a superior.

z € 00
informace o požadavku
kde jsme