Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL BELLEVUE


Viale Trieste, 88 - 61121 Pesaro (PU)
+39 0721 31970

popis


Tříhvězdičkový hotel Bellevue, který je vítán a dobře postaven v detailu, se nachází přímo na nábřeží a jen pár kroků od charakteristického historického centra, je ideální strukturou pro Vaši dovolenou.

Hotel, díky mnoha službám věnovaným rodinám, je určitě jedním z nejkomplexnějších a nejkomfortnějších hotelů nejen v Pesaru, ale na celé Jaderské riviéře.

Zábavní personál každodenně organizuje Mini Club na pláži pro děti a mnoho sportovních aktivit, které si můžete vychutnat pod širým nebem.

Jízdní kola pro volné využívání svých zákazníků

Free Wi-Fi v celém hotelu.

Personál hotelu Bellevue uspořádá krásné kulturní a gastronomické výlety, aby objevil zázraky okolních oblastí, jako jsou přírodní park San Bartolo, Gradara, Urbino a Fiorenzuola.

služba


Náš hotel se nachází na nábřeží v Pesaru a má velký a slunný bazén s výhledem na moře. Lehátka a slunečníky jsou zdarma k dispozici zákazníkům.



Zábavní personál, vždy přítomný zábavným a neinvazivním způsobem, organizuje denní motorovou a sportovní činnost pro celou rodinu, od dospělých až po děti.

Hotel Bellevue má tělocvičnu umístěnou na panoramatické podlaze.

Za poplatek: tradiční a estetická masáž, lehátka UVA, sauna a turecká lázeň.



Hotel nabízí svým hostům elegantní klimatizovanou restauraci s výhledem na moře Pesaro.

Každý den nabízí šéfkuchař typické pokrmy středomořské kuchyně a místní gastronomické tradice, připravované s pečlivým a pečlivým výběrem ingrediencí: bohatý a lahodný bufet předkrmů a zeleniny; rybí speciality z jadranského a místního masa; dezerty, dorty, pečivo a dezerty vyrobené našimi kuchařkami

Snídaně formou bufetu s pečivem a skoky.
Nabídka pro děti a výběr jídel pro hosty s potravinovými alergiemi nebo speciálními potřebami (celiak a vegetarián xx01slash10xx vegan).
Tematické večery jsou uspořádány, galadinner u bazénu, s hudbou a tancem

Od hotelu Bellevue se můžete snadno dostat na dobře vybavenou pláž a charakterizovat jemným pískem a plytkou vodou, což je ideální, aby dokonce i ty nejmladší děti hrály v naprosté klid.



Během léta je nábřeží oživena četnými akcemi, trhy, přehlídkami a jídly a vínem, které přitahují mnoho návštěvníků z celého Itálie.
Město Pesaro již několik let získalo mezinárodní uznání za modré vlajky za kvalitu vody ke koupání, nabízené služby a za řízení životního prostředí.



Hotel Bellevue nabízí elegantní a pohodlné pokoje vybavené velkým balkonem s přímým nebo bočním výhledem na moře, individuálně ovládanou klimatizací, vlastní koupelnou, telefonem, minibarem, trezorem, vysoušečem vlasů a satelitní TV.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme