Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL METRON


Viale De Amicis, 52 - 47042 Cesenatico (FC)
+39 0547 82432
+39 0547 672483

popis


Hotel Metron, hotel Cesena se nachází jen pár kroků od moře a nabízí pokoje s balkonem, samostatnou klimatizací, ortopedickými matracemi, bezplatným Wi-Fi, LCD a SAT TV, telefonem, elektronickým trezorem, koupelnou sprcha, fén, froté ručníky a toaletní potřeby zdarma. Pro děti najdete dětské postýlky a postranní zábradlí, vany a 5 televizních kanálů. Hotel Cesenatico nabízí tradiční kuchyni s výběrem tří prvních a tří druhých hřišť, ryby vždy podávané, bufet předkrmů a zeleniny, chlebový bufet, rozsáhlý vinný lístek a domácí zmrzlinu.

služba


Parkování až do vyčerpání
Free internet point
Domácí zvířata povolena
Dostupné jízdní kola
Navíc náš hotel pro rodiny v Cesenatico nabízí i další služby, které jsou: velká hala, výtah, bar, zahrada, dohody s zábavními parky a dětské sedačky pro děti.

Naše komfortní pokoje:
Nezávislá klimatizace
Zdarma wifi
Koupelna se sprchou
Elektronický trezor
Balkon, ortopedické matrace, rodinné pokoje, pokoje pro tělesně postižené, nedávno zrekonstruované, telefon, velké pokoje, satelitní TV, vysoušeč vlasů, froté ručníky, nábytek. Děti: 5 dětských televizních kanálů, postýlky a postranní zábradlí, vany do koupelny.


Naše kuchyně:
Typická kuchyně
Menu pro celiaky a vegetariány
Domácí dezerty a zmrzlina
Kromě toho hotel Metron, hotel Cesenatico s místní kuchyní také nabízí: Voda součástí jídla, a to vždy za předpokladu ryb, bufet předkrmů a zeleniny, a široký výběr vín, výběr mezi 3xx01slash10xx1 a 3xx01slash10xx2 nabídce, servisní stůl. Snídaně: různé druhy mléka a čaje, koblihy, koláče, vdolky a domácí koláče, jogurt, obiloviny a müsli, sladké croissanty, sušenky, čerstvé a konzervované ovoce, ovocný salát, med a džemy, švestkové koláče, ovocné šťávy, toastová služba, vařené vejce, smíšené studené řezy. Děti: Samoobslužná kuchyně pro matky, masové a zeleninové vývary, zeleninové polévky, pečivo, vysoké židle.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme