Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

PICCOLO DOLOMITI RESORT


Via Pegorar, 2 - 38010 Andalo (TN)
+39 0461 585710

popis


Piccolo Dolomiti Resort
V srdci nádherného přírodního dědictví lidskosti: Charm Dolomitů

Piccolo Dolomiti Resort nabízí kouzlo, gurmán a relaxaci ... aby nezapomenutelné prázdninové dny, dokonce i pro rodinu! Příjemné místo se službami a prostory, kde se cítí hrdinové protagonisty, aniž byste se zřekli vaší pohody a relaxace. Andalo pro rodinu, kde je zaručena rodinná dovolená!

služba


ZLATÉ LÁZNĚ - SVĚT RELAXACE A WELLNESS ZNAČKA NOVÉ ZLATÉ LÁZY JE DEFINITIVNÍ FORMOU
Vzrušení realizace projektu nové koncepce pohody v exkluzivní lokalitě ... nejlepší odpověď na vaši příští dovolenou ... !!

Pro vaše celkové pohodlí v sauně a parní lázni (s výjimkou oblasti s bazénem) doporučujeme nepoužívat plavky, protože pokud jsou vystaveny vysokým teplotám, mohou uvolňovat toxické látky a zabraňovat dobrému krevnímu oběhu; vše pro vysoce kvalitní wellness program!
Vstup do sauny je povolen od 14 let.
Děti se mohou bavit v našem bazénu, protože pool není zábavný, ale relaxační bazén ... Přístup pro děti do 12 let je vyžadován s pomocí rodičů.

Emocionální bazén pokrytý hudbou na vodě s vnějším přístupem přímo na zahradní park o rozloze 5000 m2
Panoramatická terasa s výhledem na město Andalo a Paganella
90 ° finská sauna a parní lázeň 45 ° Starpool
Emocionální sprchy s borovicemi a mátou, ledovou kaskádou
Zerobody - Nu Relax, wellness a neurovědy výhradně v rezortu Piccolo Dolomiti pro jedinečný a nezapomenutelný odpočinek
Dva masážní kajuty a procedury s Giulia, které vás doprovázejí ... v lahůdku okouzlující atmosféry
Místnost ticha s emocionálním světlem
Čajový kout a čtení
Velké přijímací prostory - Selektivní design koncepce -
Resort - aktivity a zábava
CO DĚLAT ZKUŠEBNÍ ZKUŠENOSTxx01domanda10xx
Z naší vnitřní harmonie závisí klid a lepší kvalitu života: Malé Dolomity Resort je opravdu jedinečné místo, a to jak pro tichém prostředí, kde je, a to jak pro atmosféru, že dýcháte.
Plošina Paganella nabízí několik možností:
jízda na horském kole, patří k nejlépe vybaveným areálů Trentina s tratí různé obtížnosti, z kopce, all-mountain, cross country, pro malé i velké ... Michael zde na „malé“ kolo nadšenec pomůže ... !!
Lago di Molveno, nádherná scenérie italského jezera č.1, mnohokrát oceněna. Krásná pláž, kánoi, loď, venkovní olympijský bazén
Turistika a Trekking, četné stezky, od jednoduchých až po ty náročné, pěšky nebo dojet výtahy se dostat do míst, jako Cima Paganella, Montanara, dell'Ermellino Tana, farmy, způsob a život vody a .. nahoře .. legendární Ferrata delle Aquile na vrcholu Paganella.
Na Dolomitsko-Paganelské plošině vás čeká spousta dalších možností.

Gourmet, tradice, pravdivost a lehkost ...
POKOJOVÁ A VYUŽITÁ ATMOSFÉRA, od ráno do večeře

Teplé a světlé restaurace rozdělená do tří místností s alpským dřevěným nábytkem. Všechny ingredience jsou absolutně čerstvé a připravené s péčí naším mladým šéfkuchařem Martinem: Vařit princip dává velký důraz na výrobky na našem území a ke zdravému připravit nízkým obsahem tuku, od předkrmů k dezertům ... Povaha naší zahrady nám poskytuje také s bylinkami přírodní, květiny a rostliny, které shromažďujeme a používáme ve složení našich pokrmů pro harmonii chutí a barev.
Martino bude rád, že splní potřeby hostů s alergií a nesnášenlivostí. Nahlášení v tomto směru je při rezervaci rezervováno.

Pokoje a apartmány
ELEGANCE, KVALITA, REFINEMENT ..
Elegance současného designu se harmonicky sladí s teplem dřeva a přirozenými barvami, vytváří relaxační atmosféru, aby naše hosty pobyt ještě příjemnější.
Každý pokoj byl navržen odlišně, ale se stejnou pozorností a důrazem na detail.
Z balkonu každého pokoje si můžete vychutnat nádherný výhled na Dolomity.


z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme