Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL AMBRA

Sup

Viale Regina Elena, 72 - 47921 RIMINI (RN)
+39 0541 392552

popis


Hotel Ambra v Rimini je moderní a komfortní, nově zrekonstruovaný hotel, který je tříhvězdičkový hotel přímo u moře v oblasti Rimini Marina Centro.
Hotel Ambra je řízen a řízen s péčí a nabízí svým hostům klidný a relaxační pobyt, ideální pro ty, kteří mají dovolenou s rodinou nebo pro práci. Blízkost strategických míst města ve skutečnosti z něj dělá ideální pobyt pro obchodní muže.
Vyberte Hotel Ambra v Rimini a objevíte radost z profesionální, diskrétní a pohostinné služby.

služba


Nově zrekonstruovaný Hotel Ambra 3 hvězdičky Superior je ideální ubytování v Rimini pro rodiny s dětmi, kteří chtějí užít dovolenou v příjemné a klidné moře, dle Vašeho přání pro odpočinek a zábavu a ideální pro ty, kteří cestují služebně a chtějí si odpočinout pohodlně po dni zaměstnání.

Zaměstnanci hotelu Ambra jsou k dispozici svým hostům, aby uspokojili vaši laskavost a srdečnost a poskytují užitečné informace o tom, jak udělat svůj pobyt ještě příjemnější a pohodlnější.

Náš hotel v Rimini Marina Centre, přímo na pláži, má velké bezplatné parkoviště, oplocený a částečně krytá, recepční služba 24h, neomezené Wi-Fi, prádelna na vyžádání a nabízí výhodné smlouvy na návštěvu zábavních parků oblasti.

Náš 3-hvězdičkový hotel v Rimini pláži nabízí komfortní a světlé pokoje s balkonem, které nabízejí nádherný výhled na moře, všechny jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, sprchou, vysoušečem vlasů a výrobků pro osobní péči, topením a klimatizací, telefonem, TV satelitní TV s plochou obrazovkou, digitální trezor.

Pro přístup do pokojů hotelu Ambra jsou pro hosty k dispozici dva výtahy.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme