Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL HAMILTON


Via Donato Bramante, 7 - 47843 Misano Adriatico (RN)
+39 0541 615399

popis


Naše 3-hvězdičkový hotel v Misano Adriatico se nachází v klidné poloze, jen pár metrů od moře a nové Parco del Sole, kde večerní zábava je organizována pro dospělé i děti.

Vždy ve městě Romagna nejste jen obyčejní hosté hotelu, ale jste hostitelem určité rodiny, konkrétních lidí, od kterých se vždycky budete cítit jako úsměv, plná dostupnost a ohleduplnost v kombinaci s konsolidovanou odborností. S těmito jednoduchými, ale nepostradatelnými předpoklady, v nichž jsme vždy věřili, vás vítáme a přejeme Vám všem nezapomenutelnou dovolenou v Misano Adriatico v našem "domově".

služba


Tento 3hvězdičkový hotel ve městě Misano Adriatico, spravovaný již více než 40 let rodinou Bernardini-Arcangeli, nabízí celou řadu služeb zaměřených na to, aby se vaše dovolená v Misano Adriatico stala příjemnou vzpomínkou, z pohodlí, relaxace a spousty zábavy!

Služby struktury

Klimatizovaný obývací pokoj
Strážené soukromé parkoviště (podle dostupnosti)
TV místnost s klimatizovaným americkým barem
Klimatizovaná restaurace
veranda
Herna pro děti
výtah
Malá knihovna
Kočárky na rezervaci
Použití plážových kajut
Jízdní kola zdarma
Internetový bod
Wi-fi
Bagno007Na pokoji hotelu jsou uspořádány ve dvou částech: ústřední těleso poskytuje veškeré společné prostory (restaurace, bar, veranda a dětský pokoj), hosté samostatného těla mohou využít všech našich komfortů a služeb za levnější cenu.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme