Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

VICTORIA PALACE WELLNESS HOTEL


Viale Carducci, 24 - 47841 CATTOLICA (RN)
+39.0541.962921

popis



Vítejte na našem 4hvězdičkovém hotelu Cattolica na moři, kde pohodlí a designem budou vaši společníci, ať už si chcete vychutnat pláž, ať už jste služební cesta nebo pohoda.

Hotel přímo na moři vás zapůsobí nádherným výhledem, který vám dokáže poskytnout pouze plné skleněné okno.

služba


Hotel je plně klimatizovaný s velkými terasami s výhledem na moře, otevřena 24 hodin denně na 24, parkoviště a garáž s parkovací službou a raketoplán, přepravních podmínkách pro letiště Federico Fellini v Rimini.
Kromě toho, směnárna, úschovna zavazadel, pronájem městských a horských kol zdarma, pokojová služba.

Chcete-li se připojit ke zbytku světa, můžete přistupovat k internetovému umístění nebo k bezdrátovému spojení: přidružit službu faxování a kopírování. Pokud si chcete odpočinout čtecí kout, maxi obrazovka se satelitní TV je snack bar, jsou vám k dispozici.
Naše struktura má dohodu s San Giovanni in Marignano Riviera Golf Club and Beach Dolphins Beach Village (60-62 koupelny v přední části ‚hotelu), a pokud máte zájem podílet se na speciální akce v našem riviéry, bude náš příjem na adresu a knihu pro vás představení a večery.
Chcete-li plně vychutnat svou dovolenou, náš život SPA čeká na vás, aby vám skvělé okamžiky pohody, od masáží až do turecké lázně, jít pro fitness, bude oázou regenerovat.
Snídaně formou bufetu zahrnuje také dietní a bezlepkovou část. K obědu a večeři formou bufetu zeleniny, předkrmy a dezerty a la carte menu, který nabízí pokrmy z masa a čerstvé ryby každý den, inspirovaný místní i mezinárodní kuchyně, rovněž s možností změn.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme