Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL DELLA SIGNORIA


Via delle Terme, 1 - 50123 FIRENZE (FI)
+39 055 214530

popis


Hotel della Signoria se nachází v historickém centru Florencie, jen pár kroků od Ponte Vecchio a Uffizi, s exkluzivním výhledem na náměstí Piazza della Signoria, mezi nádhernými paláci a muzeí, která vždy dělají naše město jedinečným.
V střízlivě zařízených pokojích s wi-fi se můžete těšit na velkolepou dovolenou ve Florencii, hosté hotelu 3hvězdičkového hotelu poblíž Piazza della Signoria, obklopeni klidnou a uvolněnou rodinnou atmosférou.
Hotel má pohodlné parkoviště pro ty, kteří cestují autem a krásnou terasu, kde si můžete vychutnat snídani.

služba


Tradiční hotel v centru Florencie, Hotel della Signoria ve Florencii vás přivítá s neodolatelnou teplo v útulných pokojích, vybavených s chutí a vybavené veškerým komfortem, jen pár kroků od náměstí Piazza della Signoria.
Pokud máte rádi elegantní rezidence a pozornost do nejmenšího detailu, kde je každá vaše potřeba vždy brát v úvahu a potěšení z vaší návštěvy je vždy na prvním místě, pak oceníte Hotel della Signoria.
Hotel nabízí bezplatné Wi-Fi a hotelové garáži za poplatek a pěknou terasu prožívat příjemné chvíle, možná vyžívá v koktejlu nebo jeden z koktejlů připravovaných v hotelovém baru.
Během vašeho pobytu vám vysoce kvalifikovaní zaměstnanci rádi dovolí objevit tajemství Florencie a její nádherné okolí s výlety do města a uvnitř města. Zeptejte se na recepci všechny informace, které potřebujete k rezervaci prohlídky s průvodcem, prohlídky a muzea a přehlídky.

Snídaně se podává na terase s výhledem na střechy Florencie, otevřené v sezónách s příjemnými teplotami, uzavřené a vyhřívané v zimě, uzavřené a klimatizované v létě.
Sladké a slané jídlo je nabízeno s bohatým bufetem čerstvých a vonných produktů, salámem, džemem, croissanty, pomerančovým džusem a dobrým italským espresso. Na požádání je podávána u stolů.

Pokud cestujete autem, budete rádi, že budete mít přístup ke ZTL, abyste dosáhli hotelu Signoria. Jakmile je vaše zavazadla stáhnutá, náš personál zaparkuje vaše auto v nedaleké garáži.

Každý pokoj v hotelu della Signoria je navržen tak, aby nabízí relaxační a příjemný pobyt ve Florencii, v pokojích vybavených veškerým moderním komfortem, s Wi-Fi, klimatizací a TV s programy Sky.
Některé s okouzlujícím výhledem na Ponte Vecchio jsou pokoje zařízené moderním, přitažlivým a jemným světlem. Přicházejí v klasických, Superior a Deluxe typech.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme