Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

RIVER HOTEL


Lungarno della Zecca Vecchia, 18 - 50122 FIRENZE (FI)
+39 055 234 3529

popis


ELEGANCE FIORENTINA DIMOR S POHLEDEM NA PŘEHRÁVÁNÍ

HOTEL RIVER FLORENCE

River Hotel má jedinečný styl, který kombinuje eleganci současného nábytku s kouzlem starých florentských rezidence.
Nachází se na Lungarno della Vecchia Zecca, v klidné lokalitě pouhých 10 minut chůze od náměstí Piazza Santa Croce a Ponte Vecchio, Hotel River 4-hvězdičkový Florencie centrum představuje všechny kouzlo Florencie.

Aby byl Váš pobyt opravdu jedinečný, Hotel River Firenze nabízí originální, zvědavé, sportovní, kulturní nebo gurmánské aktivity.

služba


Ať už cestujete služebně nebo na dovolenou, budou pracovníci ‚River 4-hvězdičkový hotel Florence dělat vše pro to, abyste se cítili jako doma a my vám poskytne řadu užitečných zařízení, aby Váš pobyt příjemný a originální.

ZDARMA BUFFET BREAKFAST
Podává v jídelně nebo na vyhrazeném světlé terase u hotelu v letním období, každý den od 7 do 10, budou podávány snídaně formou bufetu, včetně croissanty a pečivo, různé chleba, koláče, čerstvé ovoce a ovoce sirup, mozzarella a rajče, jogurt, syrová zelenina, maso a sýry, obiloviny, džemy, med, máslo, vařená vejce, celozrnné sušenky, ovocné šťávy, teplé nápoje, mléko, sušenky a suchary. Čaj, káva a cappuccino budou podávány u stolu našimi zaměstnanci. Na vyžádání jsou také k dispozici celiakové produkty bez glutenu.

ZDARMA WI-FI PŘIPOJENÍ
Můžete si kdykoli navštívit web zdarma díky bezdrátovému připojení k internetu, které je k dispozici v obou pokojích i ve veřejných prostorách.

CONCIERGE
Naši zaměstnanci plynule ovládají italštinu, angličtinu, španělštinu a portugalštinu a jsou Vám k dispozici 24 hodin, aby vám pomohli při organizaci Vaší dovolené nebo služební cesty. Budeme vám moci poskytnout veškeré informace o dosažení hlavních památek ve Florencii, zakoupení vstupenek a zakoupení vstupenek. Můžeme vám také pomoci pronajmout si auto, kolo nebo kolo prozkoumat město.

PANORAMICKÁ TERASA
V nejvyšším patře hotelu je nádherná panoramatická terasa otevřená všem hostům a vybavená stoly a židlemi, ze kterých si můžete vychutnat skutečně jedinečný výhled na Florencii. Odtud, s jediným vzhledem, můžete obdivovat řeku, starobylé čtvrti Oltrarno, Piazzale Michelangelo a jemné kopce v okolí města. Naše terasa vám poskytne nejkrásnější západy slunce, které můžete vidět ve Florencii.

BAR - ZAHRADA A PATIO
Pro aperitiv, kávu nebo večerní nápoj je náš bar otevřen denně od 10:00 do 22:00. Vychutnejte si sklenku vína v hotelových společných prostorech, vybavených tmavými koženými pohovkami nebo v zimní zahradě. Klimatizované zelené plochy s výhledem na venkovní terasu, s rostlinami a lavičkami k dispozici pro hosty.

KUCHYNSKÁ ŠKOLA
S kurzy vaření Hotel River se můžete naučit ty nejlepší originální recepty z italské kuchyně.


TESTOVÁNÍ VÍN
Setkání s nejvyšší italskou enologickou dokonalostí, přizpůsobené podle vašeho vkusu.


FLIGHT FLOWS
Jděte na objevování Florencie jogging, s osobní trenér a skutečný turistický průvodce. Jiný způsob poznávání města.


ZÁKLADNÍ ÚDAJE A ŘÍZENÉ NÁVŠTĚVY
Pro vás můžeme uspořádat jakoukoli prohlídku, prohlídku s průvodcem a exkurzi do Florencie a jejího okolí. Pokud se chcete pohybovat samostatně, budeme vás moci poradit a poskytnout vám všechny tipy na nejkrásnější místa, která je k návštěvě.

PARKOVÁNÍ

POKOJE PRO ZVLÁŠTNÍ FLORENCE

HOTEL PET FRIENDLY FLORENCE

OBCHODNÍ SLUŽBY A OBCHODNÍ ÚMLUVY

FITNESS CLUB - BAZÉN - BEAUTY SPA
Jen 800 metrů od našeho domu je jeden z nejznámějších fitness klubů ve Florencii. Díky exkluzivní dohodě s námi můžete využít 10% slevu na všechny ošetření Beauty SPA a všechny nabízené kurzy.

Pokoje Hotel River Florence jsou inspirována nadčasovým kouzlo florentské historické domy a zároveň nabízí nejmodernější zařízení, jako je bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme