Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

AGRITURISMO BORGO VIGNA VECCHIA


Via Di Montauto, 4 - 50050 CERRETO GUIDI (FI)
+39 0571 55492

popis


Farmářský dům Borgo Vigna Vecchia je realizací snu o našem otci Mario, který už mezi námi už není, a který díky své vášni nás všechny roky vedl, abychom objevili umění hostování a přivítání.

Dnes, naše dvě sestry Sandra a Antonella s našimi příslušnými manžely Daniele a Alessandro, stále inspirované jejími učením, pokračujeme v rodinné tradici srdečnosti a pohostinnosti.

Farmhouse Borgo Vigna Vecchia je krásný statek, který se nachází na mírném kopci v okolí Cerreto Guidi je obklopen světskými vinicemi a olivovými háji.

Zde můžete strávit dovolenou odpočinku, sdílet a dobře se stravovat, ponořený do svěží přírody toskánského venkova a snadno dostupný uměleckým divům Florencie.

služba


Borgo Vigna Vecchia je ovocem a samotnou podstatou farmy Montauto II, která s velkou pozorností k tradici a historii vyrábí víno a olej, pokud jde o lásku k této zemi a skutečnost, že její produkty jsou skutečné.

Je možné si zakoupit přímo naše produkty agroturistiky, víno, vinsanto, extra panenský olivový olej, sušenky, džemy a další toskánské speciality.

Láska k naší zemi a láska k pohostinnosti se spojují, aby vytvořily toto kouzelné místo míru a klidu a znovuobjevení jednoduchých věcí.

Borgo Vigna Vecchia nabízí dvanáct zařízených apartmánů, navržených a zamyšleně inspirovaných okolní krajinou, olivovými háji, vinicemi a farmou.
Zelená, červená a žlutá jsou převládající barvy smíšené s vůní a vůní aromatických rostlin v zahradě, vůně zralých hroznů a oliv čekají na sklizeň ...

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme