Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL CHIUSARELLI


Viale Curtatone, 15 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 280 562

popis


Hotel Chiusarelli, který se nachází v historickém centru města Siena (Toskánsko), se nachází v neoklasické vile postavené kolem roku 1870. Budete mít potěšení zůstat v plně zrekonstruované budově v roce 2013, harmonie s původním stylem paláce a jeho nádhernými freskami.

služba


Hotel Chiusarelli se nachází přímo v historickém centru Siena, městu umění, které je stále zakořeněno v jeho tradicích: jedním z nich je slavný Palio.
Hotel se nachází v neoklasicistní vily 1870. Restrukturalizace 2013 přidal dotykové modernomantenendo ačkoli původním stylu budovy, se svými nádhernými freskami haly, takže naši hosté pocit návratu do minulosti.
Hotel má 48 pokojů vybavených veškerým komfortem: koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, ručníky, vysoušeč vlasů, bezpečnostní schránka, klimatizace xx01slash10xx topení, telefon, satelitní TV, internet Wi-Fi.
Některé pokoje mají balkon s výhledem na zeleň.
V hotelové restauraci Gli Orti Di San Domenico si můžete vychutnat typické toskánské pokrmy v teplé a příjemné atmosféře. Bohatá snídaně formou bufetu se podává ve velké, světlé verandě od ranních hodin.
Hotel má také malé soukromé parkoviště, velkou terasu a malou zahradu.
Domácí mazlíčci jsou vítáni!
Hotel Chiusarelli má v průběhu let tu čest hostit nespočet postav kultury, sportu, politice a spisovatelé, včetně dánské Johannes Jørgensen, který zde napsal svou slavnou Život svaté Kateřiny.
Chcete-li navštívit Siena, můžete zajít do hotelu za pár minut a dostanete se na náměstí Piazza del Campo, katedrálu a hlavní muzea. Můžete strávit svůj pobyt ve městě nebo pořádat každodenní výlety autobusem do Florencie, Říma, San Gimignano. Autobusová zastávka je od hotelu vzdálena pouhých 200 metrů.
Jsme vám k dispozici organizovat prohlídky Sieny, zájezdy Chianti, San Gimignano Tour, Brunello di Montalcino turné s degustací.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme