Vyberte si jazyk
Hotely Dovolen

HOTEL GARDEN


Via Custoza, 2 - 53100 SIENA (SI)
+39 0577 567111

popis


Obklopen velkým a majestátním parkem z 18. století se starožitnými rozety a travertinovými sochami, Hotel Garden se nachází mimo zdi, pár minut chůze od Porta di Camollia, starobylé brány do města Siena.
Hotel Garden se nachází jen 10 minut chůze od vlakového nádraží Siena a je hned vedle autobusové zastávky, která vede do centra města nebo do San Gimignano a Florencie

služba


Hotel Garden nabízí svým hostům proslulou restauraci La Limonaia, kde šéfkuchař připravuje kreativní toskánské chutě, dva venkovní bazény, tenisový kurt a bohaté snídaně formou bufetu podávané na okouzlující panoramatickou terasou na Siena.
Nachází se v hlavní vile nebo přilehlých přístavech, 4-hvězdičkové pokoje hotelu Garden Hotel jsou vybavené satelitní TV, Wi-Fi připojením a minibarem. Restaurace La Limonaia nabízí toskánské speciality a výběr místních vín, které si můžete vychutnat na terase s výhledem na Siena. Snídaně zahrnují pečivo, čerstvé croissanty, palačinky, domácí jogurt, vejce, slaninu, sýry a bezlepkové potraviny na vyžádání.
Veškeré pečivo, které nabízí naše restaurace, jsou vyráběny výhradně v interiérovém díle, připraveném s péčí a tradicí chytrými rukama našeho pastýře Pasquale.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme