Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL SOLEBLU

Sup

Viale Regina Elena, 69 - 47921 Rimini (RN)
+39 0541 383302
+39 0541 383302

popis


Vítejte v hotelu Soleblu .
Wellness & relaxace po celý rok

Funkčnost , důraz na detail a vynikající design a okouzlujícím prostředí činí z hotelu Soleblu jeden z nejvíce uvítací 3 -hvězdičkový luxusní hotel v Marina Center, nejvíce exkluzivní a elegantní části nákupního a večerní procházku v Rimini .

Tento hotel s výhledem na moře a kompletně zrekonstruovaný , nabízí vysoce kvalitní služby , moderní komfort, vynikající hodnotu za peníze a naši zaměstnanci vždy připraven splnit každé vaše potřeby s maximální zdvořilostí a účinnosti .

Soleblu Hotel je ideální volbou pro dovolenou s rodinou, přáteli nebo služební cestu , struktura je ve skutečnosti otevřen celoročně a je vhodný zejména pro ty, kteří přicházejí do Rimini pro podnikání.

služba


Personál hotelu Soleblu je šťastný, že splnit všechny vaše potřeby s laskavostí a profesionalitou. V závislosti na vašich potřebách a ročním období nabízíme našim klientům následující služby:
plná penze s nápoji
polopenze s nápoji
nocleh se snídaní
plážový servis se slunečníky a lehátky
Použití střešní bazén s vířivkou
střešní solárium
velká terasa s výhledem na moře pokoj
TV se satelitním příjmem s mezinárodními kanály v hale
wi-fi
parkoviště
garáž
barový servis
24h recepce
Taxi rezervace servis
prodej vstupenek na zábavní parky
kola.

Nᚠbazén
Vystoupení na 360 ° C
Blaho a pohodlí našich hostů jsou vždy na prvním místě v hotelu Soleblu. V horním patře a nabízí nádherný bazén s panoramatickým výhledem na Rimini, moře a vnitrozemím.
Střešní zahrada exkluzivní a vždy slunečno strávit nezapomenutelné chvíle odpočinku v horké vaně, solárium s lehátky nebo v bazénu 70sqm dokonalých omlazujících plave.
Pro ty, kteří si chtějí odpočinout po dni stráveném na pláži nebo v práci, popovídat si a dát si drink tam je další terasa 300 čtverečních metrů pláži vždy svěží příjemnou vánek zařízené s pohodlnými židlemi, stoly a houpačkami.

POKOJE, Výhled na moře pro všechny.
Pokoje v hotelu Soleblu byly navrženy tak, aby zajistily maximální komfort a odpočinek kvality. Smysl pro detail, elegantním designem a hledání materiálů, které by lépe reagovat na potřeby zákazníka jsou kritéria, podle nichž byly zrekonstruované naše pokojů, všechny s nádherným výhledem na moře balkon, klimatizace, Wi-Fi a TV se satelitním příjmem.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme