Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL BYRON BELLAVISTA


Via Padova, 83 - 30016 Lido di Jesolo (VE)
+39 0421 371023

popis


Hotel Byron Bellavista se přímo na pláži s vyhřívaným bazénem
Vítejte v hotelu Byron Bellavista , elegantní 4-hvězdičkový hotel ve městě Jesolo s vyhřívaným bazénem, ​​soukromou pláž a pokoje s výhledem na moře terasa. Pravou oázou odpočinku , kde můžete strávit příjemný pobyt v wellness , zábavy , pohodlí a dobré jídlo .
Tento světlý a pohodlný , rafinované nábytek , upscale vybavení , nádherné panoramatické výhledy na pobřeží a maják a zdvořilost personálu našeho hotelu ve městě Jesolo 4 Star Beach vás okouzlí od začátku , které nabízejí ty nejlepší podmínky pro sen dovolenou v Horním Adriatico.A Jesolo náš 4 -hvězdičkový hotel vyniká svou vynikající polohou a klid a pro vřelou pohostinnost a zdvořilí .
Objevte rozsah našeho přímořský hotel v Jesolo a dopřejte si pobyt u moře .

služba


Teplá pohostinnost a profesionalitu našich zaměstnanců, střešní bazén na soukromé pláži a kvalitních služeb, vytvářejí příjemnou atmosféru a dobré příležitosti poznat nové lidi a různých národností, pro poslech dobré hudby, nebo jen relaxovat s koktejlem v pohodě v baru. Zvláštní místo strávit dovolenou v Lido di Jesolo celkové serenità.A toto vše musí být přidán chuť a vylepšení naší restauraci. Náš šéfkuchař a maitre zajistit servis high-end restaurace a léčit podrobně přípravě jednotlivých piatti.Cogliete letu na atraktivní nabídky našeho hotelu ve Jesolo s bazénem a sluneční terasou s výhledem na moře a rezervovat si dovolenou sen.
Využijte soukromé pláže umístěné k dispozici od hotelu Byron Bellavista. Dorazíte na pláži v několika krocích, pohodlně se svými dětmi a svou rodinu, a relaxovat na lehátkách pod záštitou nabízené zdarma.
Hotel Byron Bellavista nabízí svým klientům americký bar, kde můžete relaxovat s pitím a hovořit vlídně celkový klid a serenità.Oltre na "American Bar a pohodlným interiérem pobyty, hosté mohou vychutnat příjemné venkovní terasu s výhledem na bazén oblasti, přímo na pláži. Odtud si můžete vychutnat koktejl nebo sklenku vína a obdivovat nádherný výhled na jezero a sull'orizzonte.Inoltre, uvnitř hotelu, hosté mohou vychutnat potěšení z dobrého jídla v restauraci Prostředí s rodinnou atmosférou a rafinované, kde oceníte delikatesy místní i mezinárodní kuchyně, připravené šéfkuchařem hotelu s péčí a vášní. V à la carte služeb a sortiment vinného lístku budou schopni uspokojit každé vaše přání, a to díky profesionalitě našich zaměstnanců.

Pokoje s výhledem na moře ... ponořte se do snu! Péče a rafinované elegance jsou společným jmenovatelem hotelových pokojů Byron Bellavista. Žádné dvě nejsou stejné, ale všechny jsou schopny uspokojit potřeby našeho ospite.In zejména pokoje a apartmány jsou ideální pro rodiny s bambini.Tutte pokoje mají terasu s přímým nebo bočním výhledem na moře, vlastní koupelna, klimatizace, satelitní TV, Sky-TV, minibar, trezor, telefon, WI FI.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme