Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL TERME DELLE NAZIONI


Via Mezzavia, 20 - 35036 Montegrotto Terme (PD)
+39 04989116.90
+39 04989117.83

popis


Útulný a elegantní Hotel Terme Nations je 4-hvězdičkový v blízkosti Abano Terme je obklopen krásným parkem s vnitřní a venkovní termální bazény : nejlepší volbou pro relaxační a zdravé. Hotel Terme Montegrotto Nations je uznáván jako jeden z nejznámějších lázeňských v oblasti , kde se zvláštní zdravotní a kosmetické procedury pomoci nejúplnější kondici své hosty. Prostorné společné prostory , a to vždy ošetřené v detailu , nabízí teplé zabalený v příjemné atmosféře složené z lobby , recepce, restaurace , bar, malá zasedací místnost , posilovna a termálního centra .

služba


Pro milovníky dovolenou na cestách, Hotel Terme Nations nabízí životní dráhu velkého parku, tenisové kurty a bocce, vodní aerobik a vodní kolo; hotel má také dohodu s nedaleké Golf Club a nabízí tělocvičnu. Ideální místo pro setkání a konferencí.
Mimořádné terapeutické vlastnosti termální vody Abano Terme jsou nabízeny Hotel Terme národů v širokém rozsahu procedur péče a wellness programů. Bohatá na minerály jako je sodík, draslík, hořčík, jód a křemíku vodách se používají v individuálních programů péče bahnem a termální koupele, inhalace, masáže a kosmetické procedury, uklidnit onemocnění, jako jsou revmatismus a neuralgií a pro rehabilitaci a fyzickou údržbu.
Nabídka sahá od Watsu masáž na Thai, od kamene terapie hydrokinetické a tradiční phisiokinesiterapia (laser, magnetické, iontoforézy, ultrazvuk, elektroléčba atd), s nimiž znovu získat vitalitu, relaxaci a wellness.
Hotel Terme Nations podává autentickou lázeňskou dovolenou s kosmetické centrum hotelu, které nabízí balíčky šité na míru potřebám a přáním hostů, založené na vodu a bahno, kterým se má najít správný vypadat lépe prostřednictvím specifických kosmetických procedur.
V restauraci v hotelu Terme Nations počet hvězdiček 4 Montegrotto podávají zdravá jídla pro uspokojení potřeb svých hostů, s regionální a mezinárodní pokrmy připravené z čerstvých sezonních surovin. V à la carte menu a speciální nepochybný talent svého kuchaře Claudio zvýrazněna restauraci "ibišek" a restauraci, u bazénu, "Geranium" mezi nejlepší v oblasti Terme Euganee a Abano Terme, jmenování Nenechte si ujít dobré jídlo, obklopen dokonalý servis a vinný lístek vždy pečlivě vybrány a doporučeny Vrchní Sandro.
V zarážející Red Bar a baru Blue, nabízí vynikající ovocné koktejly, long drinky, aperitivy, vína zvykal občerstvení nebo lehký rychlý oběd.
Střízlivou eleganci a mnoho potěšení, je 108 pokojů v hotelu Terme národů vítají hosty s veškerým komfortem a vybavení, aby Váš pobyt v hotelu v Montegrotto, autentické wellness dovolenou. K dispozici ve standardních, superior, junior suites a apartmá, všechny pokoje mají terasu s výhledem do parku, korunovaný Euganean Hills.
Připojení k internetu, TV se satelitním příjmem, telefonem, minibarem, trezorem a klimatizací, koupelnou s vanou nebo sprchou, fénem a Personalizované Krása kit, aby Hotel Terme národů jeden z nejoblíbenějších 4 hvězdičkové hotely v Abano Terme.

z € 00,00
informace o požadavku
kde jsme