Vyberte si jazyk
Hotely Dovolená

HOTEL VILLA TERESA


Viale Tito Minniti, 4 - 17025 Loano (SV)
+39 019 668349
+39 019 668219

popis


Vítejte v hotelu Villa Teresa , který se nachází v klidném prostředí, jen pár kroků od nového promenády Loano , plné palem a vyznačuje krásnými fontánami , který objímá široké pláže , jejichž pláže jsou chráněny korálovou umělým pod vodou .

Krátká procházka do historického a obchodního centra , kde můžete navštívit starobylé Palazzo Doria , impozantní hradby a nádherné katedrály 1600 , zasvěcený sv Jana Křtitele .

Město je chráněn oblouku hor, které mu dává zejména příznivé klimatické podmínky a jedinečné ve srovnání s přilehlých území : pro toto je nazýváno " Ostrov Západu " .

služba


Hotel je provozován majiteli , a vítá své hosty v moderní a komfortní , poskytuje celkovou relaxaci , hýčkat vynikající jídlo a velkou pohostinností .
Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s vysoušečem vlasů , trezor, TV - barevným displejem LCD , internet Wi -Fi ( zdarma) , klimatizací, telefonem a balkonem .
V jídelně , klimatizované a pohodlné, to nabízí širokou škálu jídel s typických regionálních jídel , as našimi rybím pokrmům každý den. Bufet zeleniny každý den na oběd a večeři , a nezapomeňte na bohatý bufet k dispozici každé ráno v půvabné snídaňové jídelně , kde jsou vždy domácí dezerty .

Pokoj Bar
Zahrádka
Soukromé parkoviště ( zdarma) pro všechny naše hosty
Dětské menu a personalizované diety
Wi- fi
Hřiště vybavení v naší zahradě
Domácí zvířata povolena
Kreditní karty
Usídlené pláže

z € 52,00
informace o požadavku
kde jsme